Înscrie-te în lista de comunicare

 
100 de Fapte Bune / Adrian Hădean

Chef

Adrian Hădean

Adrian Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și măiestriei sale culinare cu care și-a câștigat numeroși fani, încă de la începuturile aparițiilor sale publice. Experiența culinară începe în anul 1998 când își face debutul în bucătăria profesionistă. De atunci, a găzduit o suită de emisiuni TV, a publicat cărți sau a contribuit la publicarea lor, aducându-și aportul pe terminologia gastronomică și s-a făcut cunoscut prin numeroasele proiecte sociale în care s-a implicat de-a lungul timpului.

Pasiunea devenită profesie o împleteşte cu aceeaşi măiestrie şi cu celelate preocupări ale sale, fotografia şi scrisul, blogul său culinar fiind vizitat de peste 27 milioane de vizitatori de la lansare și până în prezent, cu o medie de 20 de mii de vizitatori unici pe zi.
Pasiunea cu care scrie, găteşte şi talentul său aparte l-au făcut pe Adrian Hădean, unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România.