Înscrie-te în lista de comunicare

 
100 de Fapte Bune / Gabriela Matachescu

Owner Biocorner

Gabriela Matachescu

Gabriela Mătăchescu, de profesie eco­no­mist, deține Bioconer, o afacere bazată pe comerțul de produse bio, în magazinele sale din București, dar și online. Gabriela spune că afinitatea pentru domeniul produselor organice vine din dorința sa de a investi în ceva care să aducă un plus de valoare calitativă pe piața alimentară din România, la care se adaugă și o motivație personală, aceea de a-i putea educa pe cât mai mulți părinți în a le oferi copiilor o alimentație cât mai echilibrată și sănătoasă.

În cei cinci ani care au trecut de la deschiderea primului magazin, provocările au fost diverse: pionieratul în domeniu, „educarea” cumpărătorilor din România, implementarea și respectarea unei legislații foarte stufoase, dar și pierderile datorate perisabilității crescute a produselor pe care le oferă.

Cu toate acestea, Gabriela nu s-a lăsat indimidată de obstacolele pe care le-a întâmpinat, dimpotrivă, pe lângă partea de antreprenoriat, a ales să se implice și în campanii de responsabilizare și educare socială, pe care le veți regăsi comunicate atât online, pe platformele de Social Media ale Biocorner, cât și offline, în diversele evenimente și activări inițiate.