Înscrie-te în lista de comunicare

 
100 de Fapte Bune / Sonia Nechifor

Managing Partner Communication ON

Sonia Nechifor

Sonia Nechifor este Managing Partner al Agenției de Comunicare și PR, Communication ON, cu sedii în București și în Cluj.

A pus bazele companiei în anul 2011, în Cluj-Napoca, când a ales să urmeze calea antreprenoriatului, după o experiență de peste șase ani în domeniu, în calitate de director de comunicare al unei importante universități clujene.

Activitatea de comunicator o îmbină cu cea de director editorial al Revistei Bulevard, lansată în 2011, și, din 2016, cu cea de membru fondator al Ecolage, prima școală de bune maniere din România, ce oferă copiilor și adolescenților oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile sociale într-un mod elegant.

Crede cu tărie în conceptul de bune maniere în comunicare și integrează în toate proiectele pe care le desfășoară aspecte educaționale care să cultive publicul căruia i se adresează. De aceea, a dezvoltat în cadrul agenției un serviciu complet de Public Affairs (PA) Advocacy, prin care să promoveze cauze cu impact social larg, cu o puternică componentă socio-educativă, indiferent de sfera de activitate, astfel încât acestea să devină priorități pe agenda publică şi politică și prin care să contribuie la dezvoltarea comunității în ansamblul ei.

Un exemplu elocvent de campanie care și-a atins scopul este #EatThis, campanie de suținere a Legii Anti-fumat, al cărei succes a avut un impact remarcabil la nivel social, dar și impact politic: legea de interzicere a fumatului în spaţii publice închise. „Este extraordinar să vezi cum un proiect de amploare, care a reunit multiple acţiuni din diferite sfere ale societăţii, de la medicină, la universităţi şi organizaţii de tineret, până la sfera culinară şi HoReCa, a reuşit să se concretizeze într-un proiect de lege care să îmbunătățească calitatea vieții noastre”, spune Sonia Nechifor.

Dorința ei de a găsi idei simple care să transforme gânduri obișnuite în fapte extraordinare a înconjurat-o de proiecte frumoase și oameni valoroși, adevărate personalități, a căror poveste o conturează zi de zi în „laboratorul” de Branding pe care îl conduce.